Om Regine Wowk

Hvad kan du hyre mig til?

  • Jeg er en erfaren kommunikationsrådgiver, som altid har et mål: kommunikation skal være troværdig og kommunikation skal foregå på modtagernes præmisser. Jeg rådgiver både medarbejdergrupper, kommunikationsafdelinger samt ledere og fagpersoner én til én.
  • Som tekstforfatter leverer jeg tekster i næsten alle formater. Det kan være pressemeddelelser, interviews eller navnestof. Det kan være redigering og sprogvask af f.eks. politikker, strategier eller årsrapporter. Det kan være mails til kunder og borgere eller informationsmateriale.
  • Jeg skriver taler til næsten enhver anledning, både for ledere og politikere.
  • Karrieresamtaler. Jeg har gennem årene hjulpet mange, både nyuddannede og erfarne medarbejdere (særligt akademikere) med både jobansøgninger og inspiration til næste skridt i arbejdslivet.

Kontakt mig, hvis du har en opgave, du gerne vil have mig til at se på eller har brug for kommunikations- eller karriererådgivning.

Hvad koster det?

Som regel giver jeg en samlet pris per opgave.
Vejledende timepris, rådgivning og sparring én til én er 1.250 + moms.
Vejledende timepris, tekstproduktion er 950 kr. + moms.