Om Regine Wowk

Velkommen

Fra 2004 – 2018 var siden her hjemsted for min kommunikationsvirksomhed, Wowk Kommunikation. Nu er det min personlige hjemmeside. Hvor jeg bl.a. blogger om kommunikation, arbejdsliv og litteratur.

Mit arbejdsliv startede, da jeg som 12-årig fik mit første fritidsjob: rengøring på en betonvarefabrik uden for Tarp ved Esbjerg, hvor jeg er vokset op. Langt spring til 1988, hvor jeg efter endt studentereksamen og en beslutning om at droppe en karrierevej som musikpædagog/pianist, flyttede til Christianshavn og begyndte at læse litteraturvidenskab.

Efter at ha’ afleveret specialet “Jeg ødipudser mine briller – en analyse af Franz Kafkas roman Der Verschollene” sommeren 1996, befandt jeg mig kortvarigt på magisterkonferens-overbygningen. Men tænkte, at det var tid til at blive integreret i samfundet igen efter alle årene på universitetets mørke gange. Så med en cand.phil.-titel i bagagen gik jeg i gang med at søge jobs på livet løs.

I mellemtiden havde jeg fået to børn og var aktiv som bl.a. formand for Københavns Forældreorganisation (KFO).

Akademikerarbejdsløsheden var høj sidst i halvfemserne. Så mine to første fuldtidsjobs var som HK’er. Først på CBS, hvor jeg arbejdede for De Studerendes Råd som sekretær. Så i Folketinget, hvor jeg var medlemssekretær for Villy Søvndal og Anne Baastrup. Så gik turen til Hovedstadens Sygehusfællesskab, H:S, hvor jeg arbejdede nogle år som presse- og kommunikationskonsulent. Og så til Dansk Magisterforening, hvor jeg arbejdede deltid en periode, mens jeg (efter aftale med dem, selvfølgelig :-)) arbejdede min egen forretning op som kommunikationsrådgiver.

I mange år var min kerneydelse at skaffe fagbøger og events omtale i medierne. I foråret 2018 kunne jeg mærke, at jeg havde gjort dét nok. I slutningen af 2018 tog jeg en beslutning om igen at få kolleger og være en del af et arbejdsfællesskab. I dag arbejder jeg som kommunikationskonsulent i Holbæk Kommune.

– Regine Wowk, februar 2019