Bloggen holder pause

Bloggen holder pause

På en god, lang gåtur i den skønne forårs-bøgeskov i går, tænkte jeg over, hvad mit fokus skal være den kommende tid. Ud over fuldtidsjobbet i Holbæk Kommunes kommunikationsafdeling, byder maj og juni nemlig på ikke mindre end to skrivekurser.

Mit mål er at blive endnu bedre til at skrive samt at prøve kræfter med fiktion. Desuden er jeg i gang med et projekt sammen med en musiker og komponist, hvor jeg skriver sangtekster.

Når jeg nu kaster tid og penge efter skrivekurser, skal der også være tid til at øve sig. 10.000 timers reglen gælder sikkert også her – så der er langt igen 😉

Jeg holder derfor en pause på bloggen her. Ikke fordi, jeg ikke er glad for at skrive indlæggene, for det er jeg. Og jeg er også virkelig glad og taknemmelig over, at de bliver flittigt læst, 1000 tak for det. Men hvis jeg skal finde tid til at dygtiggøre mig i nye genrer, må jeg skrue ned for noget, så en blogpause må der til.

Jeg skruer samtidigt en smule ned for sociale medier, hvor jeg vil prøve at sætte en tidsramme for, hvor meget, jeg “må” bruge hver dag de næste måneder. Men find mig gerne på Instagram (@reginewowk ) – her kan du følge mig i køkkenet, i haven, i skoven og måske også få lidt læsetips. Hvis du er interesseret i kommunikation, PR og pressearbejde kan du også  finde og følge mig på LinkedIn.

Ha’ det godt så længe og på genhør 🙂

 

Share Button

Related Posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.