Bloggen holder pause

Bloggen holder pause

På en god, lang gåtur i den skønne forårs-bøgeskov i går, tænkte jeg over, hvad mit fokus skal være den kommende tid. Ud over fuldtidsjobbet i Holbæk Kommunes kommunikationsafdeling, byder maj og juni nemlig på ikke mindre end to skrivekurser. I juni går det løs med at lære at styre et plot og drive en handling frem…noget jeg gerne har villet lære længe. Og noget, som jeg regner med, jeg kan bruge, både når jeg skriver fiktion og når jeg skriver taler og artikler.

Og så er jeg blevet bidt af at skrive sangtekster. Sammen med en musiker og komponist, Susi Hyldgaard , er jeg i gang med et projekt, som har arbejdstitlen: Vuggeviser for voksne. Susi skriver musikken, spiller og synger, jeg skriver teksterne – og så fletter vi det sammen i fællesskab. Vi vil gerne give mennesker, der har svært ved at sove, lidt kærlighed og omsorg. Med nogle gode godnatsange. Som enten kan streames og bare lyttes til. Eller som kan synges lige så stille ved sengekanten.

Jeg holder derfor en pause på bloggen her. Ikke fordi, jeg ikke er glad for at skrive indlæggene, for det er jeg. Og jeg er også virkelig glad og taknemmelig over, at de bliver flittigt læst, 1000 tak for det. Men hvis jeg skal finde tid til at dygtiggøre mig i nye genrer, må jeg skrue ned for noget, så en blogpause må der til.

Jeg skruer samtidigt en smule ned for sociale medier, hvor jeg vil prøve at sætte en tidsramme for, hvor meget, jeg “må” bruge hver dag de næste måneder. Men find mig gerne på Instagram (@reginewowk ) – her kan du følge mig i køkkenet, i haven, i skoven og måske også få lidt læsetips. Hvis du er interesseret i kommunikation, PR og pressearbejde kan du også  finde og følge mig på LinkedIn.

Ha’ det godt så længe og på genhør 🙂

 

Share Button

Related Posts

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.